EUR / USD, GBP / USD, BRN / USD och BTC / USD 9 september Live ingångspunkter

Våra 9 september frihandelssignaler för EUR / USD, GBP / USD, BRN / USD och BTC / USD inkluderar tekniska utsikter enligt följande:

EUR / USD nådde 1,2 nivå förra tisdag men återgick till 1,1760 nivå tidigt på onsdagen

Ur teknisk synvinkel förblir paret under både 50 glidande medelvärde (röd linje) och 200 glidande medelvärde (mörkblå linje), vilket är en signal om den baisseartade trenden. Jag letar efter försäljningsorder just nu. Bläddra ner för att se signaldetaljerna med min SL, TP och ingångsnivåer för EUR / USD.

GBP / USD bröt ner den baisseartade kanalen. Ur teknisk synvinkel förblir paret under både 50 glidande medelvärde (röd linje) och 200 glidande medelvärde (mörkblå linje), vilket är en signal om den baisseartade trenden .. Jag letar efter försäljningsorder just nu. Rulla ner för att se signaldetaljerna med min SL, TP och ingångsnivåer för GBP / USD.

Bitcoin Era bröt ner 40 USD motståndsnivå. Ur teknisk synvinkel förblir paret under både 50 glidande medelvärde (röd linje) och 200 glidande medelvärde (mörkblå linje), vilket är en signal om den baisseartade trenden. Jag letar efter försäljningsorder just nu. Bläddra ner för att se signaldetaljerna med min SL, TP och ingångsnivåer för BRN / USD.

BTC / USD försökte bryta 10000-nivån på tisdag, men misslyckades

Ur teknisk synvinkel förblir BTC / USD under både 50 glidande medelvärde (röd linje) och 200 glidande medelvärde (mörkblå linje), vilket är en signal om den baisseartade trenden. Jag letar efter försäljningsorder under 10000 nivå. Bläddra ner för att se signaldetaljerna med min SL, TP och ingångsnivåer för BTC / USD.

Vi publicerar gratis trafiksignaler varje dag sedan 2015. Prenumerera på vårt RSS-flöde och nyhetsbrev via e-post för att hålla dig före marknaden. Observera att dessa signaler är mina poster. Du bör alltid överväga att göra din forskning också. Handel med Forex, råvaror och kryptovalutor medför en hög risknivå. Du bör aldrig investera något mer som du är villig att riskera.

Du bör se till att kolla in hur du använder AtoZ Markets Forex-signalguiden . Om du fortfarande har ytterligare frågor följer jag aktivt AtoZMarkets twitter. Jag är alltid här för att svara på frågor relaterade till våra Forex- och Crypto-signaler. Vänligen rikta dina frågor till mig på @AtoZ_Markets på Twitter.